Airtrackmatte Page til alle gymnaster

0 Likes
   Joined Feb 10, 2021
Er du til sport, løb eller gymnastik, så kender du måske allerede de populære Airtrack måtter, en smart og moderne gymnastik måtte som ikke alene er sjov at bruge, men også er et af de bedste former for gymnastikredskaber og træningsudstyr nu om dage. Airtrack Matte er en af de bedste Airtracks til især hjemmetræning, eller gymnastik træning ude i haven. Grunden til at en Airtrack matte er så populær, er især den lille detalje at den giver dig ekstra kraft og højde på dine spring, hvilket gør dig i stand til at lave endnu højre og endnu vildere spring, eller sammensætte flere øvelser i et spring. Alt sammen noget som gør gymnastik træningen meget sjovere. Med en Airtrack matte er du sikker på at få mest muligt ud af din sports træning hjemme. Husk at hvis du træner hårdt flere gange om ugen, så kan f.eks. en god gange massage være med til at få dine muskler til at slappe godt af. Læs mere her hvordan du forbedre din træning med massage og wellness.
Hvad enten du træner på en trampolin, en airtrack eller anden form for idræt så er det vigtigt at slappe nok af, og ikke træne for meget og for ofte.

Se mere på:
Airtracks til hjemmebrug
Trampolin træning for gymnaster

Er der forskel på Airtracks?
Er alle Airtrack modellerne lige gode, eller er nogle bedre end andre? Hvilken model skal du selv vælge hvis du ønsker at træne på en Airtrack matte
Som med alt andet skal du huske på at pris og kvalitet som regel går hånd i hånd. Vælger du en billig Air track, så er der visse ting du fravælger. F.eks. kvaliteten. En billig model har typisk ikke samme holdbarhed som en af de dyre modeller. 
Så har du planer om at skulle brugen Airtracken igennem flere år, så er det ikke de billigste du skal gå efter.
Du ofre typisk også lidt performance ved at købe for billigt. Så vil du have maksimalt højde og kraft på springene, så er det helle ikke her du skal spare.
En anden ting du risikere at må kigge langt efter hvis du køber for billigt, er ekstra udstyr eller muligheden for at tilkoble ekstraudstyr. Til mange af de populære mærker har du mulighed for at koble forskellige ekstra ting til din Air track, som eksmpelvis landingmats, foldingmats, springboards, airbarrels osv. en masse ting som kan være med til at gøre det endnu sjovere at træne på Airtracken og gøre din Airtrack matte endnu mere interessant. Det gør også du ikke bliver så hurtig træt af den, og det kan forbedre din træning eller hjælpe med at træne de svære spring. Den sidste ting du skal huske på hvis du køber for billigt, er kemi. I mange af de billige Air tracks (og flere af de dyre) er det brugt forskellige former for kemi til at blødgøre plastiken. Langt de fleste af de kemikalier er sundhedsskadelige, hvis du er i for meget fysisk kontakt med dem, hvilket man jo typisk er på Airtracken. Så igen noget der er værd at tage med i betragtningerne hvis du har planer om at bruge Airtracken meget. Har du et stramt budget, så overvej evt. at købe 3 meter model, hvor du har mulighed for senere at udvide med endnu en 3 meter model med en velcro connector. Dette er en smart måde at komme i gang på, og senere når du er bedre og har sparet lidt mere sammen, kan du så udvide din springbane og få endnu mere glæde af Airtracken.

Hvad kan Airtracken bruges til?
Er det kun gymnaster som har glæde af en Airtrack Matte, eller er der også andre typer af sport, hvor den er brugbar? Typisk ser vi netop at det er gymnaster som elsker at bruge Airtracks til at træne på eller til konkurrencer. Men det er bestemt også mange andre sportsgrene hvor det giver rigtig god mening at inkludere Air tracks som en del af træningsudstyret. Det kan f.eks. være parkour, hvis man også træner mange forskellige former for hop og spring. Her er det nu engang noget nemmere at øve de svære spring på en blød gymnastikmåtte, frem for på et betongulv. Cheerleading er anden sport, hvor mange efterhånden er gået over til at bruge Airtracks. Da der inden for cheerleading er rigtig mange spring, så giver det selvfølgelig også rigtig god mening at bruge en Airtrack inden for denne sportsgren. Inden for nogle typer af kampsport er der også mange spring, hvor det igen vil give god mening at træne disse på en oppustelig gymnastikmåtte for maksimal effekt. Tumbling er en anden diciplin hvor Airtracks efterhånden er blevet en standard. Det var et par eksempler på nogle af de sportsgrene hvor det i langt de fleste tilfælde vil give rigtig god mening at benytter denne type gymnastikmåtte. 

I rigtig mange tilfælde vil det dog være helt almindelig drenge og piger, uden den helt store sportserfaring, som benytter den ude i deres baghave til at træne simple gymnastik spring på. En god måde at have det sjovt med vennerne, eller blot være lidt mere aktiv selv på. Så selvom du ikke er athlet eller dygtig til sport, så er der alligevel en stor chance for at du vil elske at bruge en Airtrack, og dermed finde en ny sjov og sund måde at lege på. Husk på at mange unge nu om dage slet ikke får den anbefalede mængde træning om ugen, og at en Airtrack derfor kunne være et redskab til at opnå dette mål.

Det var lidt om de populære oppustelige gymnastmåtter. Jeg håber du blev lidt klogere på hvad de kan bruges til, og hvad du skal være opmærksom på hvis du selv skulle overveje at investere i en sådan. Jeg kan bestemt kun anbefale det, da det er en sund og sjov form for træning til børn og unge.
Explore the Webcams of the World!