close
Webhosting voor nieuwe websites in België
00:00:00 / 00:00:00
LIVE
ARCHIVES
TIME-LAPSE
PANORAMA
WORLD TOUR

Updating World Cams...

Map Image
Informatie over drhosting

Bijna elke webhostingservice kan gemakkelijk bestanden verwerken die elke wekelijkse schoolkrant waarschijnlijk zal produceren. Webhostingsites zijn gebouwd om het verkeer van ten minste een klein en groeiend bedrijf aan te kunnen. Het is onwaarschijnlijk dat een schoolkrant met alleen tekst en foto's het volume of het verkeer heeft om de middelen van zelfs een bescheiden hostingdienst te belasten.

- Neem een kijkje op onze website

De meeste webhostingservices bieden ten minste 5 megabytes serverruimte voor hun meest beperkte services, en een groeiend aantal biedt 10 megabytes of meer met hun goedkoopste pakketten. Dat is genoeg voor een jaar lang krantenpagina's. En de studentenkrant hoeft oude artikelen niet op de server van de hostingservice te bewaren, tenzij deze een zoekmachine heeft die zowel oudere als huidige artikelen behandelt. Een belangrijk ding om te onthouden is om een ??kopie te maken van elk bestand dat naar een hostingservice wordt verzonden. Zelfs een zakelijke computerserver kan crashen.

Volgens mevrouw Lynch is het niet nodig om voor meer ruimte te betalen. Als een studentenstaf een site bouwt en merkt dat het uitgebreide audio- of videoclips van middelbare schoolbandcompetities of theaterproducties op de website wil plaatsen - dingen die schijfruimte opeisen - kan de school er altijd voor kiezen om de service te upgraden.

Sommige webhostingsites, zoals ProHosting, bieden bijvoorbeeld combinaties. Voor  uw site graag online en biedt alle diensten waar een schoolkrant om zou kunnen vragen: 200 megabytes aan ruimte, dagelijkse tape-back-ups van de site en een groot aantal andere services. ProHosting heeft andere pakketten die meer diensten aanbieden (en meer kosten). Maar ProHosting heeft ook een gratis service. Gehuisvest op, biedt deze site 50 megabytes aan ruimte (meer dan genoeg), een hulpprogramma voor het maken van sites, een F.T.P. account en de mogelijkheid om c.g.i. scripts. Maar er is een vangst op deze en vele andere gratis sites: je moet akkoord gaan met advertenties.

Volg ons op sociale media:
Facebook
Twitter
Linktree
Tumblr
Gravatar
Pinterest
Reddit

 

Hall of Fame